Fashion

Rochia de mireasă pentru nunta de vis

rochie de mireasa medelin.ro

Rochia de mireasă este unul una dintre cele mai importante și visate piese de îmbrăcăminte. Elementul central al oricărei nunți de vis este rochia de mireasă. Dragi viitoare mirese, anul acesta, cele mai importante accesorii pentru rochia de mireasă sunt zâmbetul și atitudinea. Fiți sexy, încrezătoare, confortabile și jucăușe.
În fiecare an, marii creatori de modă aduc noi modele care să fascineze și să încânte publicul. Modelele visate din copilărie, precum rochia de mireasă tip prințesă, sirenă și linia A sunt și astăzi în pas cu trendurile. Marea varietate a materialelor și micile modificări în privința croielii păstrează aceste modele în topul celor mai căutate rochii de mireasă.

Știm că femeile sunt puternice, mereu jonglând între viața de familie, cea personală și cariera, devenind uneori adevărate eroine. Pentru că merită să fie recunoscute, anul acesta se recomandă capele pentru rochia de mireasă. Reprezintă eleganță și sunt un simbol al super-puterilor.

Deși este un element atribuit unei perioade istorice de mult trecute, corsetul rămâne un element căutat. Evoluând de-a lungul timpului, a menținut pasul cu moda. Astăzi este un element de feminitate, cu elemente discrete, care conturează rochia de mireasă fără să creeze disconfort.

Dacă până în prezent au fost văzute ca variante rebele pentru o rochie de mireasă, costumele de nuntă sunt astăzi din ce în ce mai căutate. Dacă ești nonconformistă și nu te temi să încerci ceva nou și deosebit, un costum de nuntă este alegerea perfectă. De la salopete cu broderii, la sacouri și pantaloni din materiale satinate, originalitatea va de unde alege.

Printre trendurile aceastui an enumerăm și rochia de mireasă în voaluri stratificate, rochiile vintage, pe cele cu imprimeuri florale și nelipsitele rochii elegante, glamour. Iar atunci când vorbim despre accesorii, sunt lăudate bijuteriile sau fundele negre în contrast cu albul rochiei. Iar șalurile și jachetele aduc un look stratificat, fiind o modalitate originală de a îți pune în evidență rochia de mireasă.

Casă de piatră!

Articole similare