Medelin.ro – Accesarea acestuia, utilizarea acestuia si achizitiile prin intermediul site-ului nostru www.medelin.ro presupune acordul dvs tacit cu acesti termeni si conditii prezentate in continuare.

Medelin isi rezerva orice drept de a actualiza continutul acestuia, forma, culoare, asezare in pagina, preturi si produse fara notificarea prealabila a vizitatorilor. Acesti termeni si conditii pot fi de asemenea modificati fara a va notifica intre timp in acest sens, iar acestea intra in vigoare imediat in momentul publicarii lor pe site. Vizitatorii au obligatia de a verifica periodic informatiile acestui website.

Drepturile de autor (copyright)

Intreg continutul site-ului www.medelin.ro, nu apartine acestuia. In ceea ce priveste produsele acestuia, precum, titlul produsului, descrierea acestuia, imaginile produselor, apartin tertilor cu care Medelin.ro opereaza. Descrierile categoriilor, articolele si imaginile acestora, apartin de Medelin.ro si sunt protejate conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Folosirea acestora fara acordul scris a oricaror elemente de pe site-ul nostru, se pedepseste conform legilor in vigoare. Pentru a reclama drepturile de proprietate puteti folosit adresa de email contact[@]medelin[.]ro.

Utilizarea site-ului nostru

1) Plasarea comenzii
Plasarea comenzii se face pe site-urile partenere, iar medelin.ro nu poate fi tras la raspundere pentru orice fel de comanda facuta prin intermediul altor site-ul in afara www.medelin.ro

2) Metode de plata
Medelin.ro nu percepe nicio taxa sau vreun cost pentru folosirea acestuia. Totodata, pe medelin.ro nu se face nici un fel de tranzactie online sau offline. Toate tranzactiile se fac pe site-urile partenere. Va recomandam sa cititi cu atentie pe aceste site-uri pe care ajungeti prin intermediul nostru si sa va asigurati inainte de a plasa o comanda. Medelin.ro, recomanda doar magazine mari, de incredere, din Romania.

3) Transport si livrare
Livrarea se face fie prin posta Romana, dar si prin intermediul curierilor din Romania precum: fan courier, urgent cargus, dpd, sameday si asa mai departe.

4) Returnarea si schimbul produselor
Intrucat www.medelin.ro, nu detine stoc de produse si doar intermediaza cumparaturile dvs recomandand diverse magazine, acestea au propriul regulament privitor la returnarea si schimbul produselor asadar, va recomandam sa cititi aceste informatii inainte de a face orice comanda.
Medelin nu poate fi tras la raspundere pentru intarzierea livrarilor si/sau nereturnarea acestora.

5) Conciliere interna
Depunem eforturi considerabile pentru a multumi orice vizitator care ajunge pe site-ul nostru. Astfel, daca intampinati erori pe site si/sau link-uri care nu functioneaza, va rugam sa ne scrieti la adresa hello[@]medelin[.]ro