Fashion

Rochia de piele – increzatoare si sexy de Ziua Indragostitilor

Leather harness dress women medelin

Cum poţi recunoaşte o femeie puternică? Sunt desigur multe elemente, dar vestimentaţia este printre primele lucruri pe care le observăm. Să fii puternică înseamnă şi să fii încrezătoare în trupul şi sexualitatea ta, aşadar noi îţi recomandăm un articol vestimentar îndrăzneţ care cu siguranţă va atrage toate privirile oriunde te-ai duce: rochia de piele.

Rochiile noastre sunt lucrate manual din piele autentică şi pot fi purtate ca un ham peste alte articole vestimentare. Pentru asta alege o rochie mulată pe corp, de tip bodycon sau creion. Ȋn felul acesta vei transforma complet orice rochie simplă într-o ţinută de neegalat, demnă de o divă.
Nu înseamnă însă că trebuie să ai mereu ceva pe dedesubt. Pentru o ocazie specială alături de partenerul tău, cum ar fi Ziua Ȋndrăgostiţilor sau o aniversare, poartă rochia direct pe piele sau cu o lenjerie decadentă. Este o schimbare binevenită de la clasicele neglijeuri, iar tu te vei simţi puternică şi sexy.
Şi de ce nu, dacă vrei să explorezi latura ta mai dominatoare, optează pentru un ham de piele. Acestea au ieşit de ceva vreme din sfera BDSM şi sunt din ce în ce mai populare printre femei, dar şi barbaţi.

Rochia de piele este ideală pentru petreceri sau pentru o ieşire în club. Se aşează pe forma corpului şi îţi scoate în evidenţă trăsăturile. Poţi alege dintre rochii lungi, medii sau scurte, iar cataramele şi inelele de metal se accesorizează bine cu pantofi cu toc stiletto sau cu ghete şi cizme de piele.

Indiferent de ocazia pentru care alegi rochia de piele, este important să te simţi bine şi să te distrezi, aşadar nu îţi fie frică să experimentezi! Etalează-ţi ţinuta cu încredere şi cei din jur vor observa.

Articole similare